Deep Blue

0.00 / dan

[Product_Table ID=’1330′ name=’Aktivnosti’]

  Luksuzni apartma

  Deep Blue

  Apartma v velikosti 71 m2 je v prvem nadstropju Ville Natura ter ima teraso in žar, ter prečudovit pogled na turkizno morje.

  Villa Natura
  Villa Natura

  Apartma ima velik dnevni prostor (z raztegljivo sedežno garnituro) in kuhinjo, spalnico z zakonsko posteljo, spalnico z dvema ločenima posteljama, kopalnico s tušem in WC-jem.

  Opremljen je s kvalitetnim, po meri izdelanim pohištvom in ostalimi gospodinjskimi aparati (pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično kuhalno ploščo in velikim hladilnikom) ter LCD TV sprejemnikom. Prostore je mogoče hladiti ali ogrevati z inverter klimatskimi napravami, zato je v Villi Natura vredno dopustovati tudi izven poletne sezone.

  V Villi je zagotovljena uporaba brezplačnega wifi-ja. Za okusen začetek dneva vam v Villi Natura pripravimo odličen zajtrk s poudarkom na lokalnih paških dobrotah, ob katerem lahko uživate na terasi ob pogledu na kristalno čisto turkizno morje. Nudimo vam najem koles ali plovila ter storitev pralnice. Našim gostom zagotavljamo brezplačno polnjenje električnih avtomobilov.

  Apartma je primeren za počitnikovanje do 6 oseb.

  V primeru višje sile vam povrnemo denar.


  Udobje  Za najemnike je na voljo tudi:

  • električna polnilnica za avtomobile,
  • najem čolna in koles,
  • zajtrk,
  • storitev pralnice.

  Velikost: 71 m2

  Pogled: na morje

  Terasa

  Št. oseb: do 6


  Prihod: po 16:00

  Odhod: do 10:00