Lavender

0.00 / dan

[Product_Table ID=’1330′ name=’Aktivnosti’]

  Apartma z masažno kadjo

  Lavender

  Pritlični apartma Ville Natura v velikosti 66 m2 ima lastno masažno kad in žar pred apartmajem na vrtu, ki ga obdaja vonj mediteranskih zelišč.

  Villa Natura

  Apartma ima velik dnevni prostor (z raztegljivo sedežno garnituro) in kuhinjo, spalnico z zakonsko posteljo, spalnico z dvema ločenima posteljama (pograd), kopalnico s tušem in WC-jem, lastno masažno kad in žar na vrtu pred apartmajem. Apartma ima svojo teraso s čudovitim pogledom na turkizno morje.

  Opremljen je s kvalitetnim, po meri izdelanim pohištvom in ostalimi gospodinjskimi aparati (pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično kuhalno ploščo in velikim hladilnikom) ter LCD TV sprejemnikom. Prostore je mogoče hladiti ali ogrevati z inverter klimatskimi napravami, zato je v Villi Natura vredno dopustovati tudi izven poletne sezone.

  V Villi je zagotovljena uporaba brezplačnega wifi-ja. Za okusen začetek dneva vam v Villi Natura pripravimo odličen zajtrk s poudarkom na lokalnih paških dobrotah, ob katerem lahko uživate na terasi ob pogledu na kristalno čisto turkizno morje. Nudimo vam tudi najem koles ali čolna ter storitev pralnice. Našim gostom zagotavljamo brezplačno polnjenje električnih avtomobilov.

  Apartma je primeren za počitnikovanje do 6 oseb.

  V primeru višje sile vam povrnemo denar.


  Udobje



  Za najemnike je na voljo tudi:

  • električna polnilnica za avtomobile,
  • najem čolna in koles,
  • zajtrk,
  • storitev pralnice.

  Velikost: 66 m2

  Pogled: na morje

  Terasa: s privatno masažno kadjo

  Št. oseb: do 6


  Prihod: po 16:00

  Odhod: do 10:00