Summer Breeze

0.00 / dan

[Product_Table ID=’1330′ name=’Aktivnosti’]

  Penthouse z masažno kadjo

  Summer breeze

  Apartma v velikosti 63 m2 se nahaja v drugem nadstropju Ville Natura in ima lastno masažno kad in žar ter čudovit pogled na turkizno morje z obeh teras.

  Summer Breeze
  Summer Breeze
  Summer Breeze

  Apartma ima velik dnevni prostor (z raztegljivo sedežno garnituro) in kuhinjo, 2 spalnici z zakonsko posteljo,  ter kopalnico s tušem in WC-jem. Apartma ima dve terasi, s čudovitim pogledom na turkizno morje, masažno kad in žar.

  Opremljen je s kvalitetnim, po meri izdelanim pohištvom in ostalimi gospodinjskimi aparati (pomivalnim strojem, indukcijsko kuhalno ploščo in velikim hladilnikom) ter LCD TV sprejemnikom. Prostore je mogoče hladiti ali ogrevati z inverter klimatskimi napravami, zato je v Villi Natura vredno dopustovati tudi izven poletne sezone.

  V Villi je zagotovljena uporaba brezplačnega wifi-ja. Za okusen začetek dneva vam v Villi Natura pripravimo odličen zajtrk s poudarkom na lokalnih paških dobrotah, ob katerem lahko uživate na terasi ob pogledu na kristalno čisto turkizno morje. Nudimo vam najem koles ali čolna ter storitev pralnice. Našim gostom zagotavljamo brezplačno polnjenje električnih avtomobilov.

  Apartma je primeren za počitnikovanje do 6 oseb.

  V primeru višje sile vam povrnemo denar.


  Udobje  Za najemnike je na voljo tudi:

  • električna polnilnica za avtomobile,
  • najem čolna in koles,
  • zajtrk,
  • storitev pralnice.

  Velikost: 63 m2

  Pogled: na morje

  Terasa: s privatno masažno kadjo

  Št. oseb: do 6


  Prihod: po 16:00

  Odhod: do 10:00