Sunset

0.00 / dan

[Product_Table ID=’1330′ name=’Aktivnosti’]


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/villa-natura.com/public_html/wp-content/plugins/dopbsp/includes/calendars/class-backend-calendar-schedule.php on line 307
  Luksuzni apartma

  Sunset

  Apartma v velikosti 47 m2 je v prvem nadstropju Ville Natura ter ima teraso z žarom in čudovit pogled na turkizno morje.

  Villa Natura

  Apartma ima velik dnevni prostor (z raztegljivo sedežno garnituro) in kuhinjo, spalnico z zakonsko posteljo ter kopalnico s tušem in WC-jem.

  Opremljen je s kvalitetnim, po meri izdelanim pohištvom in ostalimi gospodinjskimi aparati (pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično kuhalno ploščo in velikim hladilnikom) ter LCD TV sprejemnikom. Prostore je mogoče hladiti ali ogrevati z inverter klimatskimi napravami, zato je v Villi Natura vredno dopustovati tudi izven poletne sezone.

  V Villi je zagotovljena uporaba brezplačnega wifi-ja. Za okusen začetek dneva vam v Villi Natura pripravimo odličen zajtrk s poudarkom na lokalnih paških dobrotah, ob katerem lahko uživate na terasi ob pogledu na kristalno čisto turkizno morje. Nudimo vam najem koles ali čolna, omogočimo pa vam tudi storitve pralnice.

  Apartma je primeren za počitnikovanje do 4 oseb.

  V primeru višje sile vam povrnemo denar.


  Udobje  Velikost: 47 m2

  Pogled: na morje

  Terasa

  Št. oseb: do 4

  Dodatno: wifi, pralnica


  Prihod: po 16:00

  Odhod: do 10:00